Logo onseilandschouwen.nl


Foto: Pr

Scholieren Brouw openen expo oude foto's

De etalage-expo ‘O kijk, dat zijn die oude foto`s van hier!’- 2017, wordt vrijdagmiddag, 30 juni, om 14.00 uur officieel geopend door alle bovenbouwers van De Schoener, de basisschool van Brouwershaven. Dit gebeurt op locatie, bij de Muziektent op de Markt in Brouwershaven.

'O kijk hier!' is weer verder uitgegroeid, met meer foto`s en in meer kernen. Getoond worden foto`s van minstens 100 jaar oud en dat steeds bij de plek waar ze indertijd genomen zijn. Zo krijg je een bijzonder, echt kijkje in de geschiedenis. De try-out, vorige zomer, is warm ontvangen en het project kan nu, zoals gehoopt, in steeds meer kernen gerealiseerd worden. Deze zomer is hij ook in Zierikzee, in Colijnsplaat en mogelijk binnenkort ook al in Burgh-Haamstede. De organisatoren, Stichting Vlam en Jolien Hemmes, VT, merken dat dit project echt leuk gevonden wordt door een breed publiek van zowel bewoners als toeristen.

Voor de leerlingen, die de expo openen, hun gasten en andere belangstellenden is er bij de opening een speciale wandeling langs de foto`s. De expo is de hele zomer, 24/7 en vrij te bekijken. Op www.okijkhier.nl zijn alle locaties te zien en is ook extra info te vinden.

Meer berichten


Shopbox