Logo onseilandschouwen.nl


Nieuw Geldwisselkantoor in Zierikzee

ZIERIKZEE - Zierikzee is een nieuw geldwisselkantoor rijk. Geldwisselkantoor, een dienst van familiebedrijf Goudwisselkantoor, is met bijna zeventig locaties het grootste valutawisselkantoor van Nederland. Geldwisselkantoor wil het wisselen van buitenlandse valuta in Zierikzee weer uitgebreid toegankelijk maken.

Vanaf nu kunnen bijna alle soorten buitenlands geld ingewisseld worden bij Geldwisselkantoor Zierikzee. Mobiel kantoor Zierikzee is iedere maandag aanwezig op locatie parkeerterrein Scheldestraat. Voor het wisselen van geld kan men altijd zonder afspraak terecht bij Geldwisselkantoor Zierikzee. Ze accepteren niet alleen bankbiljetten maar wisselen ook buitenlandse munten in. Zelfs veel munten en biljetten die geen wettig betaalmiddel meer zijn kunnen worden omgewisseld. Dat geldt ook voor oude Nederlandse bankbiljetten. Dit biedt mensen de mogelijkheid om hun potje 'opgespaard geld' in te wisselen.

Vanaf eind dit jaar zijn bij Geldwisselkantoor ook de gangbare valuta zoals de Amerikaanse Dollar, Britse Pond en Zwitserse Frank bij Geldwisselkantoor uit voorraad verkrijgbaar. Geldwisselkantoor vindt de privacy en veiligheid van klanten belangrijk. Daarom wordt er geen geld gewisseld aan een loket, maar in een aparte en discrete ruimte waar de klant zelf bij aanwezig is. Wisseltransacties worden contant uitbetaald.

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten