Logo onseilandschouwen.nl


Foto: pr

Ruim 900 scholieren swingen tijdens Concert at Sea 4 Kids

In 29 vlogs hebben de Zeeuwse groep 8 leerlingen de afgelopen maanden hun ideeën gepresenteerd over het duurzamer maken van hun omgeving. DELTA beloonde alle deelnemende klassen met een ochtendje 'swingen' tijdens CAS4kids.

BROUWERSDAM - Twee scholen wonnen een meet & greet met Isabel Provoost en Ali-B. De basisschool Theo Thijsen uit Zierikzee (juryprijs) en VSO Klimop uit Middelburg (publieksprijs) maakten de leukste vlogs. In creatieve vlogs vertellen de leerlingen wat zij zelf kunnen doen aan een duurzamere omgeving; afval scheiden, het digibord niet op stand-by maar uitzetten, korter douchen, na gebruik opladers uit het stopcontact en niet onnodig lichten laten branden. De inzet van alle deelnemers werd vrijdagochtend beloond met spetterende optredens van Isabel Provoost en Ali-B aan de Brouwersdam.
DELTA is al jaren als partner betrokken bij de organisatie van Concert at SEA. Door te investeren in dit prachtige evenement van formaat doet DELTA wat extra's voor de Zeeuwse samenleving. Naast de aanwezigheid op het festivalterrein organiseert DELTA voor het derde jaar CAS4Kids. Bekijk alle vlogs: www.DELTA.nl/CAS4kids.

Reageer als eerste
Meer berichten