Logo onseilandschouwen.nl

Yoga en Meditatie

Vanaf maandag 11 september begint het nieuwe yogaseizoen bij Yogalena. Van maandag tot en met vrijdag zijn er voor alle niveaus verschillende yoga lessen. Van rustige- tot pittige yoga, voor jong en oud. Lessen van een uur en anderhalf uur.

De lessen die gegeven worden bij Yogalena hebben betrekking op lichaam, geest en spirit. De donderdag komt er dit jaar nieuw bij. Dan wordt er yogales gegeven in de Pelgrimskerk in Burgh-Haamstede van 9.00 tot 10.00 en van 10.15 tot 11.45 uur meditatieles. De yogales wordt goed opgebouwd waardoor iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen niveau. In de meditatieles staat vooral diepe ontspanning centraal, er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken en deze les is ook voor iedereen toegankelijk.

In het dorpshuis van Ellemeet is er op de donderdagavond van 19.00 tot 20.30 een yoga- en meditatieles. In deze les zijn de yogaoefeningen een voorbereiding op de meditatie, de aandacht ligt vooral op de meditatie en diepe ontspanning. De nieuwe groepen starten bij minimaal 6 aanmeldingen. In de overige groepen zijn er ook nog enkele plaatsen vrij. Een tweede les in de week kost 6 euro. Bel gerust voor vragen of om je aan te melden. Dit kan telefonisch bij Lena Span 06 50 26 09 50 of per mail lenaspan@hotmail.com. Kijk voor uitgebreidere en het volledige les aanbod op www.yogalena.nl

Rachel van Westen
Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox