Logo onseilandschouwen.nl


In de Aanbodkrant presenteert de Zierikzeese Thomaskerk wat er in het komende seizoen wordt georganiseerd. FOTO: PR
In de Aanbodkrant presenteert de Zierikzeese Thomaskerk wat er in het komende seizoen wordt georganiseerd. FOTO: PR

Nieuw seizoen van Thomaskerk in beeld

ZIERIKZEE - De Aanbodkrant is uit. In de mooi uitgevoerde brochure presenteert de Zierikzeese Thomaskerk wat er in het komende seizoen wordt georganiseerd.

Enkele voorbeelden van activiteiten die het komende seizoen plaatsvinden: Op 20 september vertelt ds. Freek Schipper over het werk dat hij deed voor hij naar Schouwen Duiveland kwam: als krijgsmachtpredikant is hij op uitzending geweest in het Midden Oosten. Op 12 oktober begint er een serie creatieve avonden rond het jaarthema 'Samen kleurrijk in de wereld'. Op 29 november is er een presentatie over de band tussen Maria en Jezus in de beeldende kunst. Er is een vogelexcursies, een dageraads- en een stiltewandeling. Op 25 januari staan de gesprekken tussen bisschop Desmond Tutu en de Dalai Lama centraal. Er zijn diverse gespreksgroepen waarbij je je kunt aansluiten. Je hoeft geen lid te zijn van de Thomaskerk om aan de activiteiten deel te nemen.

Bel ds. Freek Schipper (bereikbaar via 0111-412230) om een exemplaar van de Aanbodkrant of kijk voor meer informatie op de website van de Thomaskerk, www.thomaskerkzierikzee.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox