Logo onseilandschouwen.nl


Jaarlijkse vriendendag SPGSD weer zeer geslaagd

De Vriendendag 2017 van de St.Paardrijden Gehandicapten Schouwen-Duiveland is zeer geslaagd! Er was vooraf enige zorg om de verwachte regen, maar die kwam niet en daardoor konden de shows buiten plaatsvinden.

DREISCHOR - Voltige demo van de vv Krimpenerwaard die buitengewoon aansprak, De Friese Parels die een mooie show lieten zien, een carrousselgroep van manege Balans zelf die de aandacht trok en natuurlijk de ruiters met een beperking die hun beste prestatie op een paard ten toon spreidden. De prijsuitreiking was weer een hoogtepunt maar vooral lag ook de aandacht op de opening van de nieuwe accommodatie van manege Balans in Dreischor. Een actiegroep slaagde er in om diverse mooie cadeaus bij elkaar te sprokkelen en een gulle gever van een complete terrasset met bloemlbakken, tuintafels en banken sprak zelfs van een zegen voor Dreischor en het eiland Schouwen-Duiveland dat de familie v.d.Meij hier is neergestreken.

De opening van de nieuwe manege, helaas kon eigenaar de familie Van Oosten er niet bij zijn door een verblijf in het buitenland, werd ook al een feestje. Kor van der Werve, mede oprichter van de SPGSD en erelid nodigde de de zussen Santoucha en Dijantha v.d.Meij - Molenaar uit een aantal linten door te knippen en de champagne maakte het extra feestelijk. Dat de barbecue-ers ook profiteerden (er stonden 145 mensen aan de roosters) was mooi meegenomen. Zowel de zon als de kwaliteit van eten was prima. Dat diverse grote sponsoren vele tienduizenden euro's overmaakten was fantastisch, de SPGSD is hier bijzonder dankbaar voor. De St. Old grand Dad's bezorgde de stichting en de manege ook nog eens een geschikt paard voor deze tak van de paardensport en het kon niet meer kapot. 2018 komt er aan. Ook op Balans.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox