FOTO: Roy Beusker Fotografie
FOTO: Roy Beusker Fotografie (Roy Beusker Fotografie)

Inwoners Zierikzee winnen op nieuwjaarsdag 100.000 euro

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 4301 CD (Havenpark) in Zierikzee. Op hun postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. Dit maakte de Postcode Loterij maandag bekend tijdens de late editie van RTL Boulevard  De winnaars delen de geldprijs met elkaar. 
 
ZIERIKZEE - De Buurt-Ton wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in deze prijs. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de derde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.
 
Zeeland in de prijzen
De inwoners van Zierikzee zijn niet de enige Zeeuwen die op nieuwjaarsdag 2018 in de prijzen vallen. Ook in IJzendijke (postcode 4515 GC) en Kloetinge (postcode 4481 DM) viel een Buurt-Ton.
 
Naast de PostcodeKanjer reikte de Postcode Loterij maandag nog meer grote geldprijzen uit, zo viel de Buurt-Ton nog op 24 andere postcodes en mogen drie postcodes ieder één miljoen euro verdelen. Op www.postcodeloterij.nl staat een overzicht van de winnende postcodes.
 

Meer berichten