Zeeuws Projectkoor houdt open repetitie

Op donderdagavond 18 januari is er een open repetitie van het inmiddels bekende Zeeuws Projectkoor. Dit koor heeft een unieke formule: repeteren en uitvoeren rondom een bepaald thema. Komend seizoen staat de nieuwe cantate 'Licht der wereld' van Martin Zonnenberg op het programma.

SCHARENDIJKE - De cantate voor gemengd koor, twee solisten, fluit, hobo, strijkkwintet, piano en orgel bestaat uit 13 delen: van de schepping tot het eeuwig licht. Soms verstild en meditatief, op andere momenten heel uitbundig. De cantate sluit af met een expressief 'Amen'. De dirigent is Marien Stouten. De uitvoering is op zaterdag 21 april in de Nieuwe Kerk in Zierikzee.
Het Zeeuws Projectkoor is een gemengd koor waarbij de leeftijdsgrens maximaal 60 jaar is. De huidige leden komen van Schouwen-Duiveland, maar ook van Walcheren, de Bevelanden en Goeree-Overflakkee. Er zijn veel jonge mensen lid van het koor, vanaf 14 jaar ben je welkom! Kom vrijblijvend de sfeer proeven tijdens de open repetitie. De repetities zijn 1 keer in de 2 weken op donderdagavond in de Bethlehemkerk in Scharendijke vanaf 19.45 uur.
www.zeeuwsprojectkoor.nl

Lees ook

Meer berichten
Shopbox