Logo onseilandschouwen.nl


Prachtige muziek omlijst met sterkte verhalen

Mannen Van Naam en violiste Sylvia Houtzager spelen 'Waargebeurd', op 20 januari in Renesse. De drie leden van Mannen van Naam stonden jaren geleden aan de basis van Pater Moeskroen. Nu gaan ze een bijzondere combinatie aan met violiste Sylvia Houtzager, bekend van het met drie Edisons bekroonde muzikale gezelschap Flairck.

RENESSE - Samen met Sylvia brengen zij een prachtig muzikaal programma dat op hilarische manier aan elkaar gepraat wordt met sterke verhalen. Die verhalen hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal Waargebeurd. Op zaterdag 20 januari is de voorstelling Waargebeurd te zien in Theater Dorpshuis Renesse. De voorstelling begint om 20:15 uur. Kaarten (à 17,50) zijn online te bestellen via www.theaterdorpshuisrenesse.nl
In korte tijd hebben de Mannen van Naam indruk gemaakt in de Nederlandse theaterwereld. Met hun vrolijke folkmuziek, prachtige kleinkunstliedjes en autobiografische verhalen hebben ze al heel wat zalen opgezweept, ontroerd en aan het lachen gekregen. Nu wordt daar dus nog een dimensie aan toegevoegd. Met Sylvia's virtuoze vioolspel zullen de Keltische deunen nog krachtiger klinken. En de ontroerende liedjes nog gevoeliger, mede dankzij haar sfeervolle harpspel. De mannen zelf beschikken over een indrukwekkend arsenaal aan snaarinstrumenten en fluiten, waarbij ook doedelzak en accordeon niet ontbreken.

www.mannenvannaam.nl

Meer berichten
Shopbox