Logo onseilandschouwen.nl


Foto: Stockfoto

Opvallend trio brengt positiviteit

Op dinsdag 16 januari vindt er in de Bibliotheek Zierikzee een leerzame en interactieve lezing plaats, gegeven door een opvallend trio Zeeuwse onderneemsters: een coach, een clown en een 'kleindochter'. De lezing inspireert en leert de deelnemers tips & trucs over hoe je negatief kan veranderen in positief.

ZIERIKZEE – Carla Ruben-Verplanke, van RNVcoaching, begeleidt mensen die kampen met ongezonde stress of overspannenheid. Negatieve gedachten spelen een grote rol bij de oorzaak van stress. Van Carla krijg je een aantal nuttige inzichten en praktische oefeningen om direct te ervaren wat positief denken met je doet.
Marloes Henderikx, van ZorgPlezier, ondersteunt o.a. ouderen en mantelzorgers en laat dromen uitkomen. De missie van ZorgPlezier is om mensen te doen beseffen dat investeren in plezier de gezondheid ten goede komt. Marloes zal vertellen over het belang van plezier en het hebben van een bucketlist en de impact ervan op je leven. Daarnaast geeft ze 3 belangrijke tips die bijdragen tot jouw geluk én krijgen deelnemers een gratis e-book over het opstellen van een bucketlist met tips en inspiratie. 

Frederieke Scheer-Hogeweg, van Frederieke Clownerie, werkt als contactclown met mensen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking. Ook werkt zij met kinderen en maakt prachtige balloncreaties op evenementen. Frederieke deelt haar eigen ervaring interactief met het publiek, wat voor velen herkenning zal oproepen.  
 
Unieke samenwerking
Het lijkt een gekke combinatie, dit trio Zeeuwse onderneemsters. "We hebben elkaar ontmoet tijdens de koffieochtend van de Zeeuwse Ondernemersclub. Daar ontstond het idee om samen eens iets te organiseren. Ieder heeft zijn eigen kennis, kunde en invalshoek, maar er is ook veel overlap. Want we willen alle drie hetzelfde: de wereld een beetje mooier maken.", aldus de dames.

Praktische info
Wat? Leerzame, interactieve lezing: "Van negatief naar positief"
Waar? In de Bibliotheek Zierikzee, Hatfieldpark 1 te Zierikzee
Wanneer? Op dinsdag 16 januari, van 20:00 uur tot 21:30 uur. (inloop vanaf 19:30 uur)
Kosten? €7,50.  Leden van de bibliotheek betalen €5,- Voor koffie/thee wordt gezorgd.
 

Meer berichten
Shopbox