Gebedsweek in teken van vrijheid van slavernij

Van 21 tot 28 januari vindt de Week van Gebed plaats. De gebedsweek staat in het teken van vrijheid van slavernij. Het thema haakt aan op het danklied van Mozes en Mirjam uit het Bijbelboek Exodus. Christenen in Nederland komen in de Week van Gebed rondom dit thema samen om te bidden voor elkaar, voor stad of dorp, het land en de wereld. Ook in Haamstede en Ouwerkerk zijn er interkerkelijke gebedsbijeenkomsten. Ieder die mee wil bidden is hartelijk welkom.

HAAMSTEDE/OUWERKERK – De gebedsweek is een initiatief van MissieNederland, een missionair netwerk van christenen, kerken en organisaties. Zowel nationaal als lokaal is er samenwerking met de Raad van Kerken. Door heel Nederland zijn honderden plaatselijke gemeenten uit verschillende kerkverbanden actief bij de gebedsweek betrokken. MissieNederland biedt ondersteunende gebedsmaterialen die een handvat vormen om in deze week persoonlijk, in het gezin of als (gebeds)groep met het thema aan de slag te gaan. Voor volwassenen, jongeren en kinderen zijn er gebedsboekjes met per dag een korte overdenking en gebedspunten.

De gebedssamenkomsten in Haamstede vinden plaats op maandag 22 januari in de Chr. Ger. kerk aan Dapperweg 25, op dinsdag 23 januari in de Christengemeente aan Grevelingenstraat 35 in Zierikzee, op donderdag 25 januari in de Chr. Ger. Kerk aan Zevengetijstraat 9 in Zierikzee, vrijdag 26 januari bij PKN Ouwerkerk aan Ring 48. Alle samenkomsten van 19.00 tot 20.00 uur.

Meer berichten