De Modelbouwshow toont een volledig houten auto, die ook nog  kan rijden. FOTO: PR MODELBOUWBEURS
De Modelbouwshow toont een volledig houten auto, die ook nog kan rijden. FOTO: PR MODELBOUWBEURS (Foto: PR Jan van 't Veen)

De 26e Modelbouwshow wordt de grootste van de Benelux

De Zeelandhallen staan 24 en 25 februari in het teken van de 26e editie van de Modelbouwshow, met als thema Plastic Modelbouw. Jan van 't Veen is druk met de organisatie.

GOES - "De stand van plastic modelbouw is dan ook twee keer zo groot geworden. Uiteraard zijn daarnaast alle vormen van modelbouw aanwezig, zoals radiografisch bestuurbare trucks, auto's en racewagens, een bassin met modelboten waarmee kan worden gevaren, modelspoorbanen, meccano, modelstoom en militaire voertuigen." Van minitrein tot miniboot, van lijm tot precisiegereedschap, alles is aanwezig. De modelbouwshow is over alle drie de hallen verdeeld en beslaat 14.000 vierkante meter. "Veel aandacht is er voor Lego in de Oosterscheldehal waar een groot bouw- en speelfestijn is", "zegt Jan, "Er is een groot stuk voor treinen en trambussen van de oude RTM Rotterdam, maar ook voor maatschappijen uit Den Haag, Duitsland en Zwitserland. Er is zelfs een minidierentuin waar een treintje rond rijdt. Met 900 deelnemers zijn er volop nieuwe modellen en activiteiten. Iedereen kan zijn hart ophalen".

Tussen NS-station Goes en de Zeelandhallen rijdt een oldtimer pendelbus voor 1,00 euro per rit. Openingstijden: 10.00-18.00 uur, toegangsprijs: volwassenen 11,00 euro, kinderen tot 12 jaar 5,00 euro. Informatie: 0113-221020 en

www.zeelandhallen.nl

Meer berichten