Bijbels omgaan met stress

Heeft u last van stress? Zoekt u manieren om hiervan af te komen? De training: 'Bijbels omgaan met stress' biedt antwoorden. Deelnemers komen bij elkaar in een kleine groepje op de boerderij van Sta op en Schitter in Burgh-Haamstede.

BURGH-HAAMSTEDE - Ze krijgen een mix van informatie en praktische oefeningen waar ze direct iets mee kunnen. Er zal hierbij aandacht zijn voor geest, ziel en lichaam in Bijbels perspectief. Ook de natuur, de stilte en de paarden spelen een grote rol. Paarden zijn vluchtdieren en kunnen ons dus veel leren over omgaan met stress.
Initiatiefneemster Angela Dekker start met de training, omdat er grote behoefte is aan rust. Maar een christelijk alternatief is er (bijna) niet. In het verleden ging ze zelf voor zoiets naar het midden van het land. Samen met Chantal Spacht biedt ze nu een workshop voor wie stress te lijf wil gaan en nieuwsgierig is. Daarna kan men kiezen voor het vervolg van de training.
Thema's die bijvoorbeeld aan de orde zullen komen, zijn: Ontspannen, genieten, focus, kiezen of delen, hulpbronnen, energiegevers, ademhaling.
Sta op en Schitter! biedt naast deze training ook individuele Coaching en Counseling met hulp van paarden. Ook worden er workshops en Time-out weken aangeboden. Voor meer info en aanmelden: angela@staopenschitter.nl of kijk eens op de website www.staopenschitter.nl

www.staopenschitter.nl

Meer berichten