Foto: J. Willegen

Jubilerende cursus Natuur en Fotografie gaat weer van start

Binnenkort gaat de voorjaarscursus Natuur en Fotografie van Jan Midavaine weer van start. De cursus wordt voor het 25ste jaar gegeven! Heel wat enthousiaste cursisten gingen u voor en velen komen elk jaar weer terug naar Jan om mee te doen aan de cursus. Een mooi jubileum dus voor docent én cursisten!

BURGH-HAAMSTEDE -  Deze unieke cursus, die bestaat uit 7 excursies, neemt u mee naar de mooiste plekjes van Zeeland. Op vrijdag 23 maart om 13.30 uur is de kennismaking in de Schutse in Burgh-Haamstede en aansluitend wordt een bezoek gebracht aan het Slotbos in Haamstede waar de narcissen of Paaslelies het nieuwe voorjaar inluiden.
Elke bijeenkomst is een onvergetelijke natuur fotografische excursie. Op het programma staan onder meer de Slikken van de Heen, het Voornse Duin en de Meeuwenkolonie in de Zeeuwse Delta. Een uitgebreide folder met de excursieplaatsen kunt u aanvragen bij het kantoor van de ZVU.
Bij voldoende belangstelling wordt er ook een cursus op donderdagmiddag gegeven. De kennismaking is op vrijdag 23 maart. Aanmelden is verplicht en kan bij de ZVU, tel. 0118 - 634800 of via de website: https://www.volksuniversiteitzeeland.nl/fotografie/fotografie-en-natuur/

Meer berichten