Foto: eilandzorg

Activiteiten Eilandzorg tijdens week van Zorg en Welzijn

Van 12 tot en met 17 maart is het de Week van Zorg en Welzijn. Landelijk openen ruim duizend zorg- en welzijnslocaties de deuren voor het grote publiek. In Zeeland doen ruim 30 locaties mee met de Week van Zorg en Welzijn. Iedereen is welkom: buurtbewoners, medewerkers, familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers, zij-instromers, werkzoekenden, scholieren en alle andere geïnteresseerden.

ZIERIKZEE - Tijdens de week van Zorg en Welzijn organiseert ook Eilandzorg veel activiteiten. Op vrijdag 16 maart is er van 9.30 tot 10.30 uur een Workshop Langer Fit bij De Wieken in Zierikzee. Beweegcoach Renée Post van Eilandzorg laat u graag ervaren hoe u langer fit kunt blijven. Doe vrijblijvend mee. Gezond ouder! Van 10.30 tot 12.00 uur is er op deze dag een rollatorspreekuur in De Wieken. Laat gratis uw rollator afstellen en nakijken door de fysiotherapeut en technische dienst. Van 14.00 tot 16.00 uur is er in De Wieken een gezellige Zeeuwse middag. Wat dacht u van live muziek, drankjes en lekkere hapjes? Het belooft een sfeervolle middag te worden. Bent u erbij? Iedereen is van harte welkom!

Op zaterdag 17 maart is er van 13.30 tot 16.30 uur een open huis van wooncomplex Mitt Hem in Zierikzee. "In appartementengebouw Mitt Hem, in de Noorderpolder in Zierikzee, wonen cliënten zelfstandig. Jong en oud! Nieuwsgierig naar dit unieke woonconcept? We leiden u graag rond. Ook is er tijdens de open dag divers spel te beleven, zoals koersbal. Een gezellige middag uit! Eilandzorg zet de koffie en wat lekkers alvast voor u klaar.

Meer berichten