Lezing van opvallend trio Zeeuwse ondernemers

Op dinsdag 17 april is er in de Bibliotheek Zierikzee een leerzame en interactieve lezing, gegeven door een opvallend trio Zeeuwse onderneemsters: een coach, een clown en een 'kleindochter'. De lezing inspireert en leert de deelnemers tips & trucs over hoe je negatief kan veranderen in positief. Aanvang 20.00 uur, entree 7,50 euro, 5 euro voor leden van de bibliotheek.

ZIERIKZEE – Carla Ruben-Verplanke, van RNVcoaching, begeleidt mensen die kampen met ongezonde stress of overspannenheid. Negatieve gedachten spelen een grote rol bij de oorzaak van stress. Van Carla krijg je een aantal nuttige inzichten en praktische oefeningen om direct te ervaren wat positief denken met je doet. Marloes Henderikx, van ZorgPlezier, ondersteunt onder meer ouderen en mantelzorgers en laat dromen uitkomen. De missie van ZorgPlezier is om mensen te doen beseffen dat investeren in plezier de gezondheid ten goede komt. Marloes zal vertellen over het belang van plezier en het hebben van een bucketlist en de impact ervan op je leven. Daarnaast geeft ze drie belangrijke tips die bijdragen tot jouw geluk én krijgen deelnemers een gratis e-book over het opstellen van een bucketlist met tips en inspiratie.

Frederieke Scheer-Hogeweg, van Frederieke Clownerie, werkt als contactclown met mensen met dementie en mensen met een verstandelijke beperking. Ook werkt zij met kinderen en maakt prachtige balloncreaties op evenementen. Frederieke deelt haar eigen ervaring interactief met het publiek, wat voor velen herkenning zal oproepen.

Het lijkt een gekke combinatie, dit trio Zeeuwse onderneemsters. "We hebben elkaar ontmoet tijdens de koffieochtend van de Zeeuwse Ondernemersclub. Daar ontstond het idee om samen eens iets te organiseren. Ieder heeft zijn eigen kennis, kunde en invalshoek, maar er is ook veel overlap. Want we willen alle drie hetzelfde: de wereld een beetje mooier maken.", aldus de dames.

Meer berichten