Space Station zoekt een 'Drakentemmer'

Vanuit je ziekbed een maatschappelijk campagne voor jouw vrijwilligersorganisatie lanceren. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar Rein uit Zierikzee laat zien dat het kan. Hij is vrijwilliger van Space Station, de Zeeuwse onderwijsorganisatie die een toneelschool heeft opgezet voor studenten met een diep verstandelijke beperking. De organisatie is op zoek naar nieuwe vrijwilligers en de inzet van Rein moet het speerpunt worden van de wervingscampagne Aantrekkingskracht.

ZIERIKZEE - Coördinator van Space Station Ariene van Westen: "Rein is symbool voor de onuitputtelijke kracht van vrijwilligers die zich dagelijks inzetten om een betere wereld te creëren. Rein doet dat onder meer door zich in te zetten voor personen met een beperking." Op dit moment is hij zelf door ziekte beperkt in zijn betrokkenheid, maar dat kan zijn passie niet deren. In de nieuwe wervingscampagne van Space Station, nodigt hij je uit om één van zijn vele rollen bij Space Station tijdelijk over te nemen. "Gevraagd Drakentemmer", luidt zijn vrije oproep!
Wat heb je nodig om drakentemmer te worden bij Space Station? Ariene van Westen: "Kracht, moed en een groot hart, om maar eens te beginnen." En wat je allemaal moet doen in je nieuwe betrekking? Space Station heeft mensen nodig die een rol willen spelen in het organiseren van de toneelworkshops die op de donderdag plaatsvinden in Scholengemeenschap Pontes Pieter Zeeman. Om decors te ontwerpen, om muzikale begeleiding te bieden, om de studenten te ondersteunen tijdens hun leerweg. Als vrijwilliger ben je inzetbaar bij de invulling en uitvoering van de toneelworkshops. Je werkt in een ervaren team van spelmakers en hebt oog voor de mogelijkheden die personen met een meervoudige beperking in zich dragen. "Maar we hebben ook organisatietalent nodig," vertelt Rein.
Voel je al de aantrekkingskracht van Space Station? Wil je meer weten of de smaak te pakken krijgen bij één van de toneelworkshops? Neem dan contact op met coordinator Ariene van Westen, 0111-461384.

Meer berichten