Foto: Rob Doolaard

Wandel met de gids over landgoed Slot Haamstede

Wandel op zondag 22 april vanaf 8.00 uur mee met de gids van Natuurmonumenten over landgoed Slot Haamstede en beleef de ontwakende natuur in het bos. Vogels beginnen te zingen terwijl nachtdieren zoals vleermuizen juist gaan slapen. Dauw ligt als een deken over kruiden en struiken. Alles is fris en misschien zien we tijdens het wandelen wel een ree of damhert. Meld je wel vooraf aan op www.nm.nl/activiteiten en zoek op datum.

BURGH-HAAMSTEDE - Een paar keer per jaar kun jij in dit bijzondere natuurgebied wandelen. "We wandelen langs het kasteel met slotgracht en lopen door het monumentale Slotbos dat ontluikt na de winter. Tijdens deze wandeling over Landgoed Slot Haamstede hoor en zie je de natuur langzaam ontwaken. De zon komt op en vogels gaan fluiten. Een unieke natuurbelevenis."

Vogels gebruiken de vroege morgen om volop te zingen. Eigenlijk zeggen ze hiermee tegen soortgenoten: wegwezen, dit is mijn leefplek. En wat zijn er veel verschillende soorten op Landgoed Slot Haamstede. Gelukkig kent de gids bijna alle geluiden.

Aanmelden
Vooraf aanmelden voor deze excursie kan via de website van Natuurmonumenten, www.natuurmonumenten.nl/activiteiten De excursie start om 6 uur De excursie kost € 5,- voor leden van Natuurmonumenten, niet-leden betalen € 8, -. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 4,00 als zij OERRR-lid zijn en ander €7, -.


Note voor de redactie:
Voor meer informatie over deze excursie kunt u contact opnemen met boswachter Lindoana Todicescu op l.todicescu@natuurmonumenten.nl of 0113 644044

Meer berichten