Bru's Running Team oefent in aanloop naar de Roparun
Bru's Running Team oefent in aanloop naar de Roparun (Foto: Bru's Running Team)

Bru's Running Team heeft evenementen op de planning staan

Bru’s Running Team houdt in aanloop naar de Roparun in het pinksterweekeinde bijna elke week een evenement. Na een succesvolle oefenloop afgelopen weekend, staan er nog 3 evenementen op de planning.

Vrijdag 20 april is er op de Bruse basisschool Op Dreef een sponsorloop. Kinderen laten zich sponsoren om zo veel mogelijk rondjes te lopen voor het goede doel.

De week daarop, van 23 tot en met 28 april is het Roparun collecteweek. Bru’s Running Team houdt de huis-aan-huis collecte in de kernen Dreischor, Nieuwerkerk, Oosterland, Sirjansland en Bruinisse.

Op zaterdag 5 mei, Bevrijdingsdag, organiseert het team het Bru’s Running Dinner in ’t Durps’uus/De Vanger in Bruinisse. Een bijzondere dineravond, want het runningteam zorgt zelf voor het diner. Het wordt een gezellige avond, met muziek, lekker eten en een prettige ambiance. Het team wil zich graag aan u presenteren middels het bereiden en uitserveren van het eten. En dat juist 2 weken voorafgaand aan de Roparun. Natuurlijk hopen we dat deze avond wat geld in het laatje brengt voor ons goede doel. Het thema van de avond is gekoppeld aan de landen waar de Roparun doorheen komt: Duitsland, Nederland, Frankrijk en België. Alles staat natuurlijk in het teken van die landen en het team zal trachten de sfeer die men tijdens de run ervaart over te brengen op de gasten. Mensen kunnen zich aanmelden voor dit diner dat geheel verzorgd wordt door de leden van het runningteam via runningteam@bru.nu. Het wordt een heerlijk diner met muzikale omlijsting. Lees er meer over op www.bru.nu/runningteam.

De opbrengst van alle evenementen komt ten goede van de Stichting Roparun Palliatieve Zorg, die hulp en ondersteuning biedt aan mensen met kanker.

Meer berichten