Nieuwe fietsroutes over Schouwen-Duiveland

Stickertour Zeeland, een onderneming van zes studenten van de HZ University of Applied Sciences, heeft een boekje ontwikkeld waarbij fietsroutes en stickers gecombineerd worden. Het boekje is gevuld met negen verschillende fietsroutes en 24 uitneembare stickers van de mooiste plaatsen op Schouwen-Duiveland. Deze stickers worden op een apart vel bij het boekje gedaan en deze kunnen dus overal voor gebruikt worden. Het boekje is met zijn handige A5 formaat en waterbestendige cover, ideaal voor fietsliefhebbers. Op deze manier is het mogelijk om zowel tijdens de fietstocht als daarna te genieten van het mooie Zeeland.

In het boekje staan drie kaarten van Schouwen-Duiveland, met drie fietsroutes per kaart. De in totaal negen fietsroutes zijn compleet zelf opgesteld en komen langs de mooiste bezienswaardigheden van Schouwen-Duiveland. Alle routes hebben verschillende lengtes: voor ieder wat wils. Daarnaast zijn alle bezienswaardigheden duidelijk aangegeven in de vorm van een foto. In totaal zijn er 24 bezienswaardigheden uitgelicht.

Daarnaast werken wij samen met Kopieer en Meer winkel CopyCopy in Bergen op Zoom. De werknemers van CopyCopy zijn verstandelijk gehandicapt en stoppen al hun creativiteit en plezier in het maken van deze boekjes. Stickertour Zeeland doet dus zeker aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De boekjes zijn door de materialen van papier en plastic recyclebaar en op het gebied van people hechten we veel waarde aan de samenwerking met de medewerkers van CopyCopy.

De boekjes zijn te koop bij de volgende verkooppunten op Schouwen-Duiveland: Postkantoor De Kleine Stern (Burgh-Haamstede), Bike Totaal Verton (Burgh-Haamstede), Kado en Rookshop Viergever (Zierikzee), Boekhandel de Vries (Zierikzee), De Zeeuwse Schatkamer (Zierikzee), ’t Hoekje (Renesse), Schouwse Winkel (Renesse), Bijl Watersport (Brouwershaven) & Duikwinkel Dolphins (Brouwershaven).

Meer berichten