De heren Kooman en Kwist en de dames Dalebout, Linders en Verseput werden in het oranje zonnetje gezet. FOTO: PR
De heren Kooman en Kwist en de dames Dalebout, Linders en Verseput werden in het oranje zonnetje gezet. FOTO: PR

Renesse zet 80-jarigen in het oranje zonnetje

Vanwege het 80 jarig bestaan van Oranjevereniging Juliana in Renesse werden de 80-jarigen uit het dorp uitgenodigd voor het ontbijt tijdens Koningsdag. De heren Kooman en Kwist en de dames Dalebout, Linders en Verseput waren op de uitnodiging ingegaan en werden in het oranje zonnetje gezet.

RENESSE - Het programma van de Koningsdag 2018 stond in het teken van het thema '80 jaar (pop) idolen'. Dit kwam tot uiting in de versiering van de kinderen en hun fietsen of karren tijdens de optocht, maar ook tijdens de kinderspelen en zeker ook tijdens de rollatorrace met de zeskamp. Na de finale van de zeskamp en de prijsuitreikingen was er in het dorpshuis nog een gezellige afsluitende feestavond. Lekker swingen en feesten op de muzikale klanken van Double XL.

Voor de Oranjevereniging was de dag extra succesvol, omdat vier jeugdleden zich beschikbaar stelden voor een bestuursfunctie. Waar andere verenigingen moeite hebben sponsors en vrijwilligers te vinden, is Oranjevereniging Juliana in de gelukkige positie dat zij voldoende animo hebben vanuit Renesse om elk jaar een mooi programma neer te zetten voor jong en oud.

Kijk ook eens op www.oranjeverenigingrenesse.nl

Meer berichten