Ann Braber van Stichting vakantiehuis Thuredriht winkelt één minuut gratis. FOTO: Leander Varekamp / Hollandse Hoogte
Ann Braber van Stichting vakantiehuis Thuredriht winkelt één minuut gratis. FOTO: Leander Varekamp / Hollandse Hoogte (Foto: Leander Varekamp / Hollandse Hoogte)

'Het is ontzettend leuk een nieuwe winkel te openen'

Kruidvat heet alle klanten uit Renesse en omgeving van welkom in de nieuwe winkel aan de Hogezoom 194 in Renesse. Dinsdag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere actie.

RENESSE - Als allereerste klant mocht Ann Braber één minuut gratis winkelen. Stichting vakantiehuis Thuredriht heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor in de welkomstpakketten. Ann wist een flink aantal producten te verzamelen, hiermee wordt de stichting geholpen en zijn zij ontzettend blij met de kans die zij hebben gekregen.
"Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van Stichting vakantiehuis Thuredriht", vertelt winkelmanager Bart van Tetering. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Bart en zijn team zijn trots: "We nodigen iedereen uit Renesse en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken."
Ann Braber, dochter van Marieke Braber - de woordvoerder van de stichting, is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: "Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor Stichting vakantiehuis Thuredriht."

Meer berichten