Sportpark Volharding in Bruinisse is zaterdag 2 juni de locatie van de tweede editie van het Zeeuwse volleybaltoernooi Grastoernokke. FOTO: Dirk van Wolferen
Sportpark Volharding in Bruinisse is zaterdag 2 juni de locatie van de tweede editie van het Zeeuwse volleybaltoernooi Grastoernokke. FOTO: Dirk van Wolferen (Foto: Dirk van Wolferen)

Volharding wordt volleybal-arena

Sportpark Volharding in Bruinisse is zaterdag 2 juni de locatie van de tweede editie van het Zeeuwse volleybaltoernooi Grastoernokke. Een grastoernooi georganiseerd door Volleybalvereniging Forza Schouwen–Duiveland in samenwerking met voetbalvereniging Bruse Boys.

BRUINISSE - Sportpark Volharding wordt deze dag omgetoverd tot een volleybal-arena voor de jeugd, senioren én niet–volleyballers. Iedereen is welkom, zowel op het toernooi als op het feest dat 's avonds wordt gehouden. Inschrijven kan in verschillende poules, waarin het team zelf mag beslissen op welk niveau ze meespelen.

Toernooidag

De dag zal aan het einde van de ochtend, rond 12.00 uur, starten. Zowel jeugd en senioren spelen tegelijk en krijgen de kans om hun 'volleybal skills' te tonen. Terwijl het ene team speelt, kan het andere team meedoen met activiteiten zoals een skillsparcours. Na de prijsuitreiking kunnen alle teams mee eten met een heerlijke barbecue. En na het eten? Dan is het tijd voor een biertje en feest! Een DJ zal de muziek verzorgen dus het belooft een tof feest te worden.

Om een team in te schrijven kunnen enthousiastelingen terecht op de website van Forza. Hier kan het programma bekeken worden, is algemene informatie beschikbaar en kunnen ze genieten van de aftermovie en foto's van Grastoernokke 2017. Op de Facebook pagina 'Grastoernokke' kunnen mensen terecht met vragen of kunnen ze ons volgen voor en tijdens het toernooi.
De eerste editie, vorig jaar, was een waar succes. "Het was meer dan we hadden verwacht. Veel verschillende teams, van zowel bedrijven als volleybalverenigingen deden mee aan de eerste editie, de sfeer zat er goed in en het weer was ook nog eens perfect", aldus Daphne Folmer, één van de leden van de organisatie van Grastoernokke. Foto's en video's van de eerste editie zijn te vinden op de website van Forza Schouwen-Duiveland.

www.forza-sd.nl

Meer berichten