Stap aan boord bij de Ondernemerskring

Ondernemerskring Schouwen-Duiveland (OSD) houdt voor alle ondernemers van het eiland op woensdag 6 juni een evenement op passagiersschip de Onrust. De uitgelezen kans om op ontspannen wijze kennis te maken met de ondernemersclub. 

ZIERIKZEE - OSD heeft twee sprekers aangetrokken die beiden een goed verhaal hebben, gericht op ondernemerschap en de uitdagingen die je daarbij tegenkomt. Rabobank Oosterschelde maakt het evenement mede mogelijk.  John Hage, directeur van TCR, vertelt over de ontwikkelingen van het vervoersbedrijf dat naast TCR bekend is van Van Fraassen Travelling, Connexxion Tours en Taxi Lemsom. De andere spreker is Lucas Schröder, professioneel oceaanzeiler. Als navigator op raceboten heeft hij een interessant perspectief gekregen op hoe organisaties om kunnen gaan met de complexe en onzekere omgeving waarin zij zich vaak bevinden. 

De tocht start om 18 uur aan het Luitje in Zierikzee en eindigt rond 21.00 uur in Burghsluis. Busvervoer terug naar Zierikzee wordt verzorgd. Inclusief eten en drinken aan boord. Kaarten voor het event zijn verkrijgbaar via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-stap-aan-boord-bij-osd-45944157211?aff=ehomecard 
 

Meer berichten
Shopbox