Logo onseilandschouwen.nl


Bij de Achterhoekse Wandel4daagse kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld één dag te lopen. (foto: Achterhoekse Wandel4daagse)
Bij de Achterhoekse Wandel4daagse kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld één dag te lopen. (foto: Achterhoekse Wandel4daagse)

Schrijf je in voor de Zierikzeese Avondvierdaagse

Ook dit jaar is er weer de Zierikzeese Avondvierdaagse, met als startavond dinsdag 12 juni. Wederom is er voor de jongste deelnemers een mogelijkheid om alleen de laatste avond mee te lopen, met na afloop uiteraard ook voor hen een medaille voor deze prestatie. "Ook dit jaar willen we deze slotavond feestelijk afsluiten en wel met een optreden van Gwen & Robyn van Oeveren met begeleiding van dansgroep Smash, bekend van Move-it Dance uit Zierikzee."

ZIERIKZEE - Net als andere jaren kunnen de lopers kiezen uit twee afstanden, te weten de 8 kilometer en de 15 kilometer. Deelnemen kan zowel individueel als in groepsverband. Dinsdag 12 juni trapt de vierdaagse af met de eerste loopavond. Met om 18.00 uur de start van de 15 kilometer en om 18.45 uur de start van de 8 kilometer. Beide starten vanaf het Havenplein. Deze starttijd geldt iedere avond.

"Dit jaar hebben wij ons als vierdaagse ook aangesloten bij de landelijke actie van de Knwb en Nederland schoon, wij delen op een avond na alle traktaties uit zonder verpakking. Daarnaast zullen er extra vuiliszaken worden uitgedeeld en staan er zoals altijd vuilisbakken langs de route." Inschrijven voor de avondvierdaagse kan tot zaterdag 9 juni bij Intertoys Zierikzee aan de Mol en bij Intersport Zierikzee aan de Grevelingenstraat. Dinsdag 12 juni kan er vanaf 18.00 uur onder de Beuze nog worden ingeschreven. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro.
Voor de jongste lopers is er een laatste avond programma. Iedereen mag dan meelopen voor 2 euro.. De route bedraagt 5 kilometer.

Meer berichten
Shopbox