Logo onseilandschouwen.nl


FOTO: Ben Seelt / beeldenbank.laatzeelandzien.nl
FOTO: Ben Seelt / beeldenbank.laatzeelandzien.nl (Foto: Ben Seelt / beeldenbank.laatzeelandzien.nl)

Actie voor mensen die in 1953 geboren zijn

Het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk zet mensen die in 1953 geboren zijn, de komende maanden op vier geselecteerde dagen centraal. Zij kunnen, met hun paspoort of ID in de hand, gratis deelnemen aan een programma in het museum dat speciaal voor hen is samengesteld.

OUWERKERK - Metgezellen (die niet zijn geboren in 1953) zijn ook welkom en krijgen tijdens deze dagen 53 procent korting op de entreeprijs.

Het is dit jaar 65 jaar geleden dat de watersnoodramp plaatsvond en daar wordt in het Watersnoodmuseum, de plek waar het verhaal van die desastreuze natuurramp verteld wordt, op uiteenlopende manieren bij stil gestaan. Zo zijn er diverse nieuwe tentoonstellingen en extra activiteiten.
Er is op de dagen dat het museum de deuren openzet voor de (bijna) 65-jarigen, geboren in 1953, een speciaal programma. Een en ander begint met een ontvangst in de groepszaal met koffie/ thee en een Zeeuwse bolus. Vervolgens volgt een inleiding door één van de vrijwillige medewerkers en tot slot is er een museumbezoek op eigen gelegenheid. Ook krijgt elke (bijna) 65-jarige een bijzonder geschenk uitgereikt wat speciaal voor dit herdenkingsjaar is samengesteld.
De data waarvoor mensen die zijn geboren in 1953 (en hun metgezellen) zich kunnen aanmelden zijn: zaterdag 9 juni, woensdag 11 juli, vrijdag 10 augustus en zondag 16 september 2018. Aanvang: 11.00 uur, 12.30 uur en 14.00 uur. Duur programma: 1,5 uur. Aanmelden voor een datum en tijdstip kan door een mail te sturen naar info@watersnoodmuseum.nl of te bellen naar 0111-644382.

Meer berichten
Shopbox