Logo onseilandschouwen.nl


Schaal van Ina van Weelde, gastexposant bij kunstgalie Gina in Noordewelle tijdens de Kunstschouw. FOTO: PR
Schaal van Ina van Weelde, gastexposant bij kunstgalie Gina in Noordewelle tijdens de Kunstschouw. FOTO: PR (Foto: pr)

Expositie bij Gina met gastexposanten

In de week van 16 tot 24 juni is er in de galerie en op het terrein van kunstatelier Gina in Noordwelle een expositie met een drietal gastexposanten. Er is een grootte diversiteit aan kunst zoals tuinbeelden, keramisch werk, beeldhouwwerk, bronzen beelden, sieraden en houten granito schilderijen en de ruim zestig schilderijen van Marja de Lange.

NOORDWELLE -  In de galerie van kunstatelier Gina is sinds 1 juni een permanente expositie met het werk van Marja de Lange te zien. Binnen de galerie is er een vaste expositieruimte gecreëerd waar haar werk te bewonderen is. In de ruim zestig werken van Marja is duidelijk haar ontwikkeling te zien van vele jaren schilderen en tekenen.
In de week van 16 tot 24 juni is er extra ruimte gecreëerd door middel van een tent op de locatie in
Noordwelle waarin zoals elk jaar in deze periode een aantal kunstenaars hun werk tonen. Dit jaar zijn dat Ina van Weelde en Rian van Vossen, beiden met keramiek. Beiden hebben hun eigen visie op het ontstaan van hun werk en het proces. Ze zullen een ruime collectie werk aan U tonen en demonstraties geven. Ze zijn de hele week aanwezig.
De collectie van kunstatelier Gina, door Mirjam Wichgers, is uitgebreid met kunstwerken gemaakt van hout in combinatie met haar zelf ontwikkelde marmer granito in de vorm van schilderijen en decoratie voorwerpen. Dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Wellandweg 2 in Noordwelle.

Meer berichten
Shopbox