Foto: Hans Biesma

Muzikale avond van Muziekvereniging Apollo

Muziekvereniging Apollo uit Brouwershaven was op dinsdagavond 5 juni al in Kerkwerve voor een rondgang en optreden, en houdt op dinsdagavond 3 juli weer een muzikale avond in Brouwershaven.

BROUWERSHAVEN - Dinsdag 5 juni maakte de drumband samen met Majorettevereniging Apollonia (ook uit Brouwershaven) al een rondgang door Kerkwerve, waarna de brassband een concert gaf bij de Kerk aan de ring. "Dinsdagavond 3 juli zijn we dus in onze thuisstad Brouwershaven, en trakteren we daar bewoners, toeristen en passanten op een muzikale avond."

De drumband zal rond 19.00 uur een rondgang maken samen met de majorettes van Majorettevereniging Apollonia (ook uit Brouwershaven). Aansluitend, om 19.30 uur, zal de brassband een concert geven. De brassband zal deze avond een gevarieerd programma ten gehore brengen, van film-hit tot mars! En ook de leerlingen spelen mee.

Het concert vindt plaats op de Markt en is gratis toegankelijk! Bij eventueel slecht weer zal het concert verplaatst worden naar het Tonnenmagazijn.

Meer berichten
Shopbox