VV Zeeland houdt deze zomer van 3 juli tot en met 28 augustus iedere dinsdag en woensdag stadswandelingen.
VV Zeeland houdt deze zomer van 3 juli tot en met 28 augustus iedere dinsdag en woensdag stadswandelingen. (Foto: )

Ontdek de steden in Zeeland met een gids

VV Zeeland houdt deze zomer van 3 juli tot en met 28 augustus iedere dinsdag en woensdag stadswandelingen in Domburg, Zierikzee en Veere onder leiding van een gids. De gids gaat langs de mooiste plekjes van Domburg, Zierikzee en Veere. Nieuw dit jaar; de wandelingen in Domburg worden ook in de Duitse taal gedaan.

ZEELAND - De badplaats Domburg heeft een indrukwekkend verleden, waarin zee, landschap, huizen en vooral bijzondere mensen de typisch Domburgse sfeer hebben geschapen.
Zierikzee is in de tiende eeuw ontstaan aan de rivier de Ee. Handel, nijverheid en visserij bracht de stad rijkdom, welvaart en schoonheid. Met de gids wandel je door Zierikzee langs de vele monumenten die de stad rijk is. Veere is één van de meest verrassende plaatsen van Zeeland. Een stadje met een combinatie van een nog zichtbaar groots verleden en hedendaagse gezelligheid aan het uitgestrekte Veerse Meer.
Stadswandeling Domburg is op woensdagen en kost 6 euro, 4 euro voor kinderen tot 12 jaar. Stadswandeling Zierikzee is op dinsdagen en kost 5,75 euro. Veere is ook op dinsdagen en kost 9 euro, 4 euro voor kinderen. Meer info: vvvzeeland.nl

Meer berichten
Shopbox