De kinderen van groep 9 van CBS Op Dreef hebben afgelopen jaar gewerkt aan het schrijven van een eigen boek. FOTO: PR
De kinderen van groep 9 van CBS Op Dreef hebben afgelopen jaar gewerkt aan het schrijven van een eigen boek. FOTO: PR (Foto: )

Leerlingen Op Dreef schrijven een boek

De kinderen van groep 9 van CBS Op Dreef in Bruinisse, althans, de bovenbouwgroep, hebben afgelopen jaar gewerkt aan het schrijven van een eigen boek.

BRUINISSE - In groep 9 zitten kinderen die meer aankunnen. Zij krijgen vakken die normaal gesproken niet op het lesrooster staan. Zo hebben ze dit jaar een eigen heldenverhaal geschreven; compleet met schurken, helpers, wijze raadslieden, en natuurlijk de held. hiervoor hebben ze films en boeken bestudeerd , want veel verhalen zijn zo geschreven. Denk maar eens aan Assepoester, Doornroosje of bijvoorbeeld Harry Potter.
Alle verhalen zijn compleet anders en toch zijn ze allemaal prachtig om te lezen: grappig, spannend, verrassend, met waargebeurde elementen of soms complete science fiction!
Daar komt nog bij dat alle leerlingen hun eigen illustraties hebben gemaakt, die ook in kleur in het boek zijn opgenomen.

Te koop

Het boek is binnenkort ook te koop bij onder meer Bol.com: de helden van CBS Op Dreef deel 2. Deel twee, want twee jaar geleden heeft de vorige groep 9-bovenbou ook al een eigen boek geschreven. En zo is een traditie geboren...

cbsopdreef.nl

Meer berichten
Shopbox