Foto:

Tijmen Meijer deze week in de spotlight!

Wie ben je?
Tijmen Meijer
Hoe oud ben je?
15 jaar
Waar woon je?
Renesse
Wat voor school zit je?
Pontes in de derde klas vwo
Wat voor sport oefen je uit?
Fanatiek freestyle windsurfer en skateboarder

Wat maakt jouw sport leuk en interessant?
Het leukste aan Freestyle windsurfen vind ik dat je vrij bent om alles te doen wat je maar wilt. Zoals: snel over het water gaan of in de hoge golven springen. Windsurfen kan met elke wind en je kunt altijd nieuwe dingen leren. Als het lukt een nieuwe trick te landen is dat echt gaaf!
Waar blink je in uit?
Bij freestyle windsurfen ben ik het beste in ben is de style. Nog niet alles ziet er mooi uit, maar daar ben ik nog mee bezig. Ik vind het vooral gaaf om een trick mooi en clean te landen, helemaal perfect!

Wat is je mooiste sportherinnering?
Mijn mooiste sport herinnering was toen ik meedeed aan de Rookiecup 2017. Ik dacht dat ik ergens laag zou eindigen, maar tot mijn verbazing bleek ik bij de prijsuitreiking toch eerste te zijn!
Hoe zie je je toekomst voor je?
Ik wil eerst mijn VWO diploma halen, als het goed is doe ik over 3 jaar examen. Na school wil ik eerst 1 of 2 tussenjaren nemen om hard te gaan knallen met windsurfen. Ik wil meedoen aan professionele wedstrijden zoals de PWA en de EFPT. Daarna een studie starten, ik weet nog niet welke, het liefst 1 waarbij ik tussendoor veel kan surfen.

Meer berichten