Foto: Esther van der Mout

Dubbel-expositie te zien in de Brouwse Kunstcadeauwinkel

Mede door het grote succes van haar expositie Spelen met textiel van vorig jaar komt Annemarie Flapper nogmaals haar textielkunst exposeren in De Kunstcadeauwinkel. Tegelijkertijd is ook Jolanda van der Laar uitgenodigd om haar kleurrijke schilderijen te tonen.

BROUWERSHAVEN - Annemarie Flapper woont en werkt al vele jaren in Deurne en heeft daar ruim 35 jaar geleden lessen gevolgd bij de kunstenaar Willi Martinali, die als een van de weinigen textiel gebruikte als materiaal voor zijn kunstwerken. Na zijn dood is Annemarie haar eigen weg ingeslagen met een eigen stijl en kleurgebruik. Haar inspiratie haalt Annemarie Flapper onder meer uit de vele reizen naar Italië, uit het licht daar, de landschappen en de kleuren. Maar ook in ons eigen land vindt zij genoeg bronnen voor inspiratie.

Jolanda van der Laar is een goede kunstvriendin van Marijke Lamboo, de eigenaresse van De Kunstcadeauwinkel. Aanvankelijk ontwierp Jolanda kostuums en hoeden. Ook maakte ze graag etsen. Een aantal jaren geleden is Jolanda haar eigen bedrijf begonnen, waarbij ze zich heeft gespecialiseerd in Vedic-art, een intuïtieve vorm van schilderen.

De expositie wordt feestelijk geopend op zaterdag 4 augustus om 16.00 uur en is te bekijken tot en met 13 september aan Zuiddijkstraat 2 in Brouwershaven. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00.

Meer berichten