Werk van Anna van den Berg te zien in De Theetap. FOTO: PR
Werk van Anna van den Berg te zien in De Theetap. FOTO: PR (Foto: )

Werk van Zierikzeese Anna van den Berg bij De Theetap

Van 7 september tot en met 17 november exposeert Anna van den Berg. Anna schildert vanuit passie en inspiratie. Haar oude en nieuwe werken zijn de komende weken te zien in Theegallery en B&B De Theetap aan het Havenpark in Zierikzee.

ZIERIKZEE - Anna over haar werk: "Schilderen is mijn passie. Het werken met vorm en kleur is een proces, waar ik me graag en al jaren mee bezighoud. Door verschillende cursussen schilderen en modeltekenen heb ik mij ontwikkeld. De laatste jaren heb ik mij toegelegd op het schilderen van portretten. Omdat ik het belangrijk vind me te blijven ontwikkelen. Schilderen is daarom een onuitputtelijke bron van inspiratie. Het onderzoeken van het materiaal is al een kunst op zich. En telkens is het maken van een schilderij een nieuwe uitdaging".

In De Theetap is regelmatig een nieuwe kunstexpositie te zien. In juli en augustus hing het werk van Valentin Gerstberger. Een van zijn werken, het stervormige blauwe kunstwerk dat geïnspireerd is op de putdeksel die bij de Varreput/Dikke Toren ligt, blijft nog zichtbaar. Open op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. De Theetap is de plek voor een kop thee, mooi cadeautje, bijzondere overnachting of een bezoekje aan de wisselende exposities. www.detheetap.nl

Meer berichten