Leerlingen beleven vol dagprogramma met School Experience

"Op vrijdag 12 oktober ontvangen we tijdens het DAM-X evenement z'n 200 basisschoolleerlingen van Schouwen-Duiveland. Dit organiseren wij vanuit DAM-X event in samenwerking met de Stichting Renesse", vertelt de organisatie.

BROUWERSDAM - Deze leerlingen zullen een vol dagprogramma beleven tijdens de School Experience. Zij krijgen verschillende gave clinics. Zo gaan zij bijvoorbeeld windsurfen, SUP'pen, waterjumpen, meet & greet met de pro windsurfers en krijgen zij een les in het Dutch Wave Makers Waterlab. "Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen uit de omgeving vroeg in aanraking komen met de watersport uit de omgeving. In een provincie met zo veel water is het belangrijk dat kinderen hier van bewust zijn en een watersport beoefenen." Dit jaar doen er vijf scholen mee aan de school experience. Hetgaat om de groepen 6, 7 en 8 van de Helcherseeschool, Theo Thijssen, OBS Duiveland, De Morgenster, Sint Willibrordusschool. Op vrijdag 12 zijn er voor de bewoners van Schouwen-Duiveland gratis activiteiten, dit wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Renesse. De activiteiten zijn vrijdag vanaf 15.00 uur open.

DAM-X staat in het teken van zien, doen en beleven en is hét watersport evenement dat georganiseerd wordt rondom het Europees Kampioenschap freestyle windsurfen. Maak eenvoudig kennis met watersporten als windsurfen, zeilen, suppen en bodysliden van de waterjump. www.dam-x.com

Meer berichten