Singer-songwriter Leonie Meijer treedt op donderdag 25 oktober op in De Weverij in Zierikee. FOTO: Natascha Verheij
Singer-songwriter Leonie Meijer treedt op donderdag 25 oktober op in De Weverij in Zierikee. FOTO: Natascha Verheij (Foto: Natascha Verheij HR)

Country & Blues met Leonie Meijer & Band

Leonie Meijer is singer-songwriter en kreeg in 2011 nationale bekendheid als finaliste van The Voice of Holland. Ze heeft in het theater een plek gevonden waar haar liedjes, haar 'live' stemgeluid en haar persoonlijkheid helemaal tot hun recht komen.

ZIERIKZEE - Het directe en verrassende contact met haar publiek maakt dat geen avond hetzelfde is en dat haar bezoekersaantallen inmiddels spectaculair groeien. Met haar nieuwe en inmiddels derde theatertour, getiteld 'Hier.' gaat Leonie weer een stap verder op de ingeslagen weg!
Kortgeleden trok Leonie in haar eentje met een auto door het zuiden van de Verenigde Staten, de thuisbasis van de blues, de countrymuziek en veel van haar muzikale helden. Nu zet Leonie haar waanzinnige muzikale talent en haar bijna cabareteske manier van verhalen vertellen in om het publiek reisgenoot te maken van deze muzikale roadtrip. De theaterbezoekers worden meegenomen naar spontane optredens in achteraf cafeetjes van New Orleans en Memphis en via het heiligdom Nashville naar de blues in haar eigen ziel. Donderdag 25 oktober, De Weverij Zierikzee. theatersaanzee.com

Meer berichten