Vrijdag 5 oktober is de voorstelling 'Wat beweegt de hardloper' in Theater Nieuwe Kerk in Zierikzee. FOTO: Barbara Kerkhof
Vrijdag 5 oktober is de voorstelling 'Wat beweegt de hardloper' in Theater Nieuwe Kerk in Zierikzee. FOTO: Barbara Kerkhof (Foto: Barbara Kerkhof)

Hardloopspektakel in Theater Nieuwe Kerk

ZIERIKZEE - Voortbordurend op het succes van het voorjaar 2018 gaan psychiater Bram Bakker en Olympisch atleet Hans Koeleman onverstoord verder met het verkondigen van het hardloopverhaal. En iedere keer met een derde artiest erbij, literair, cabaret of muzikaal. Vrijdag 5 oktober is de voorstelling 'Wat beweegt de hardloper' in Theater Nieuwe Kerk in Zierikzee.

Hardloopspektakel

Gezamenlijk bieden zij de theaterbezoeker een negentig minuten durend literair hardloopspektakel vol woorden, gelardeerd met muziek, beeld en beweging. Een avond waarin drie aansprekende mensen hun twijfels, angsten, frustratie, dromen en levenslust vorm geven met de benen. Hoe we proberen naar de sterren te reiken en toch niet durven loskomen van de grond.

Meeslepend

Een meeslepende, humorvolle en zinnige voorstelling vol heerlijke oneliners over de gekte en het genot van het grenzen verleggen.

Kaarten reserveren kan via de website www.theatersaanzee.com.

Kaarten reserveren kan via de website www.theatersaanzee.com

Meer berichten