Samen verbindt!
Samen verbindt! (Foto: Samen tegen eenzaamheid)

Week tegen de eenzaamheid

Van 27 september tot en met 6 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid. In deze week vinden honderden activiteiten plaats in het land. Aandacht vragen voor Eenzaamheid is belangrijk. Zeker als je beseft dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt.

Om ontmoetingen mogelijk te maken en sociale contacten te stimuleren, organiseert Eilandzorg in het centrum van Zierikzee veel activiteiten voor senioren. Zo kunt u elke dag gebruik maken van de warme maaltijd, zijn er bijvoorbeeld speciale koffieochtenden, borreluurtjes, beweging, spel, handwerken en een maandelijks driegangenmenu rond een bepaald thema.

Alle activiteiten treft u op de maandelijks wisselende activiteitenkalender die u via de website van Eilandzorg kunt downloaden. Het volledig overzicht voor de maand oktober treft u hier: https://www.eilandzorg.com/gezelligheid/activiteitenkalender

Want niet alleen tijdens deze actieweek is aandacht voor eenzaamheid belangrijk, maar alle dagen van het jaar. Eilandzorg staat graag voor u klaar.

Meer berichten