Foto: Rachel de Liefde

Beleef oud Zierikzee

ZIERIKZEE - Zierikzee is een stad vol oude verhalen. Eeuwenlang liggen ze al verborgen achter de prachtige gevels en in de donkere stegen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt die stadsverhalen tot leven tijdens een stadswandeling. Mee op ontdekking kan zondagmiddag 28 oktober om 14.00 uur. 

Overal in Zierikzee zijn nog herinneringen te vinden aan de bewogen stadsgeschiedenis. Tijdens de Storytrail stadswandeling kunt u die herinneringen niet alleen zien, maar vooral ook beleven. Laat u meesleuren in de verhalen, ontmoet schippers en soldaten, voel uw maag knorren van de honger tijdens het Spaanse beleg in de Tachtigjarige Oorlog, bewonder de heldendaden van stadsdokter Baster, droom van een kerktoren die hoger is dan de Utrechtse Dom en vaar het zeegat uit met de legendarische Zierikzeese matroos Leendert Anker. De Storytrail stadswandeling Zierikzee is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De Storytrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 28 oktober 2018 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: https://storytrail.nl/stadswandeling-zierikzee. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL8AL9964 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Meer berichten