Ouders kunnen wereld van stappende jeugd zien

Vrijdagavond 2 november wordt er weer een stapavond voor ouders/verzorgers georganiseerd. Een gezellige avond waarin ouders/verzorgers de wereld van de stappende jeugd nu van binnen kunnen zien. Dit keer is het in Bruinisse.

BRUINISSE - Het is niet zomaar een stapavond. Tijdens deze avond worden ouders geïnformeerd over zaken die de jongeren tegenkomen tijdens hun stapavonden en hoe hier mee om te kunnen gaan. Dingen veranderen snel, ook in de wereld van de jongeren. Wat gebeurd er allemaal als ze uitgaan, wie en wat komen ze tegen? Wat zijn de nieuwste trends? Welke partydrugs zijn populair? Wat is het alcohol beleid? ID fraude? Seksualiteit?
Ouders worden geïnformeerd door verschillende organisaties vanuit het project 'Laat ze niet (ver)zuipen'. Dit keer zullen aanwezig zijn: SMWO Jongerenwerk, Indigo Preventie, Bureau HALT, GGD en de Politie. Naast het stappen zal er dus ook voorlichting worden gegeven en kunnen ouders/verzorgers vragen stellen aan specialisten en ervaringsdeskundigen. Ook zullen jeugd en jongerenwerkers van SMWO aanwezig zijn. Zij hebben inmiddels op vele locaties binnen de gemeente een goede omgang met de jongeren van Schouwen-Duiveland.

De avond start om 19.00 uur van start in De Vanger, Molenstraat 52. Aanmelden kan tot 31 oktober via www.smwosd.nl

www.smwosd.nl

Meer berichten