Het Middelburgs Theater speelt zondagmiddag 4 november de komedie 'BUIK' van de bekende columniste en schrijfster Aaf Brandt Corstius in Filmtheater fiZi in Zierikzee. FOTO: PR
Het Middelburgs Theater speelt zondagmiddag 4 november de komedie 'BUIK' van de bekende columniste en schrijfster Aaf Brandt Corstius in Filmtheater fiZi in Zierikzee. FOTO: PR (Foto: )

BUIK is een komedie over oude wrok en nieuw leven

Het Middelburgs Theater speelt zondagmiddag 4 november de komedie 'BUIK' van de bekende columniste en schrijfster Aaf Brandt Corstius in Filmtheater fiZi in Zierikzee. Dit stuk biedt een verhaal waarin veel te lachen valt en waarin het af en toe ook even schrijnt.

ZIERIKZEE – Het publiek maakt kennis met Bob en zijn zus Marit. Hij heeft haar voor haar veertigste verjaardag uitgenodigd voor een weekendje in een vakantiehuisje in de duinen op Texel. Maar als ze daar eenmaal zijn, blijkt dat hij haar een belangrijk verzoek wil doen. Op subtiele wijze bereidt hij de vraag voor of Marit draagmoeder wil worden voor hem en zijn vriend Juan. Maar ook Marit op haar beurt heeft iets te bepraten met Bob. 'BUIK' is een komedie over oude wrok en nieuw leven.
De rollen worden gespeeld door Chantal Minnaard en François Vervaet. De regie is in handen van Conny Ligthart Schenk. Aaf Brandt Corstius schreef dit stuk speciaal voor het professionele toneelgezelschap 'MugmetdeGoudenTand' en specifiek voor de spelers Lies Vissschedijk en Marcel Musters. Zij spelen 'BUIK' dit najaar zelf ook, maar toch hebben schrijfster en spelers het Middelburgs Theater spontaan toestemming verleend deze toneeltekst als eerste in Nederland te mogen spelen in dezelfde periode als de professionele versie.
De voorstelling in fiZi zondagmiddag begint om 15.00 uur. Reserveren via www.fizi.nl

Meer berichten