Kerstdiner bij Waardeburgh
Kerstdiner bij Waardeburgh (Foto: Stockfoto)

Opwarmertje voor de feestdagen

Als opwarmertje voor de feestdagen organiseren vijf enthousiaste dames vrijdag 30 november en zaterdag 1 december een Homefair. Twee dagen lang inspireren zij de bezoekers van de fair aan de Sint Domusstraat 14 in Zierikzee.

ZIERIKZEE – Tijdens de fair kunnen bezoekers ideetjes op doen voor een geslaagde decembermaand, maar ook zijn er tal van cadeaus te koop. In haar atelier/winkel 'Waar wij wonen' toont Anita van der Wouden diverse interieuraccessoires; van bijzonder meubilair tot sfeervolle vazen en borden. Allemaal een nieuw leven gekregen door de toepassing van verftechnieken in bijzondere kleurstellingen.

Colinda Verkaart (Kadoco) is aanwezig met haar sieraden en accessoires, zoals modieuze tassen. Heleen van den Bos (Kleurkennis) geeft adviezen op het gebied van visagie, natural look, styling en make up. Marieke Verschoof heeft zich gespecialiseerd in vrolijke diademen en 'blije wokkels' zoals zij ze zelf noemt. Op zaterdag is ook Desiree Menheere-Ronkes (Missie Applepie) aanwezig met haar heerlijke taarten en drankjes.

Openingstijden Homefair

De homefair is vrijdag 30 november geopend van 15.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 1 december van 11.00 tot 16.00 uur. De fair is gratis toegankelijk en voor bezoekers is er een glaasje glühwijn om alvast in de decemberstemming te komen.

Meer berichten