Foto: Staatsbosbeheer Wendy Janse

Kabouterpad wordt voor één dag Pietenpad

Op woensdag 5 december vormt Staatsbosbeheer het Kabouterpad in Boswachterij Westerschouwen voor één dag om tot heus Pietenpad. Kinderen van 2 tot 10 jaar kunnen tussen 13.00 en 15.30 uur samen met een aantal Pieten opdrachten uitvoeren op het Pietenpad. Misschien zit er aan het eind wel wat lekkers in de zak van Sinterklaas…

BURGH-HAAMSTEDE - Het inmiddels bekende Kabouterpad in Boswachterij Westerschouwen wordt voor één dag in het jaar omgetoverd tot Pietenpad. Alle opdrachten zijn speciaal in Sinterklaasthema en in plaats van een kaboutermuts dragen kinderen deze dag een Pietenmuts. De opdrachten die je onderweg tegen kunt komen zijn daklopen, pakjes in de schoorsteen gooien en cadeautjes zoeken.

Sinterklaas heeft een aantal Pieten vrijgemaakt om op deze middag aanwezig te zijn in Boswachterij Westerschouwen. Tussen 13.00 en 15.00 kunnen kinderen starten vanaf de Excursieschuur Boswachterij Westerschouwen. Voor meer informatie en opgeven kunt u terecht op www.staatsbosbeheer.nl/pietenpadwesterschouwen. De kosten bedragen 5 euro per kind en de ouders lopen gratis mee.

Meer berichten