In de voorstelling Stormkracht spelen Sara en Jan (acteurs Oscar Postema en Annemarike Ruitenbeek) de hoofdrol. FOTO: Theaterloods-B
In de voorstelling Stormkracht spelen Sara en Jan (acteurs Oscar Postema en Annemarike Ruitenbeek) de hoofdrol. FOTO: Theaterloods-B (Foto: Theaterloods-B)

Theaterloods-B speelt Stormkracht! in het Watersnoodmuseum

OUWERKERK - Op donderdag 27 december, woensdag 2 januari en vrijdag 4 januari zijn er tweemaal daags, om 11.30 en om 14.00 uur, toneelvoorstellingen in het Watersnoodmuseum. Tijdens de voorstelling Stormkracht door Theaterloods-B wordt de nacht van 31 januari 1953 weer tot leven gebracht.

In het verhaal spelen Jan en Sara de hoofdrol (acteurs Oscar Postema en Annemarike Ruitenbeek). Jan is een eenvoudige boerenjongen en Sara is een meisje dat dolgraag naar Parijs wil, en dan is er nog de zoon van de wethouder: Gilles. Gilles vindt Sara leuk, maar Jan ook. Terwijl het water stijgt gaan ze naar een feest in het raadhuis. De storm neemt toe en het water blijft stijgen. Dan moeten Sara en Gilles naar huis met de auto. Plots springt Jan voor de auto.

Voor de voorstellingen geldt vol is vol. Vooraf reserveren is daarom aan te raden via info@watersnoodmuseum.nl of 0111-644382.

Stormkracht is een voorstelling van Theaterloods-B, zie ook www.theaterloods-b.nl voor schoolvoorstellingen.

Meer berichten