Open repetitie Zeeuws Projectkoor

Op dinsdagavond 8 januari is er een open repetitie van het inmiddels bekende Zeeuws Projectkoor. Dit koor heeft een unieke formule: repeteren en uitvoeren rondom een bepaald thema.

Komend seizoen staat het oratorium ‘Nieuw Jeruzalem’ van Johan Bredewout op het programma. Dit koorwerk voor gemengd koor, fluit, trompet, piano en orgel gaat over de einde van de tijden en het nieuw Jeruzalem. De dirigent is Marien Stouten. De uitvoering is op zaterdag 23 maart in de Nieuwe Kerk in Zierikzee.

Het Zeeuws Projectkoor is een gemengd koor waarbij de leeftijdsgrens maximaal 60 jaar is. De huidige leden komen van Schouwen-Duiveland, maar ook van Walcheren, de Bevelanden en Goeree-Overflakkee. Er zijn veel jonge mensen lid van het koor, vanaf 14 jaar ben je welkom! Kom vrijblijvend de sfeer proeven tijdens de open repetitie. De repetities zijn 1 keer in de 2 weken op donderdagavond (een enkele uitzondering op dinsdagavond) in de Bethlehemkerk in Scharendijke vanaf 19.45 uur. Meer informatie staat op www.zeeuwsprojectkoor.nl

Meer berichten