Foto: Duivelands Mannenkoor

OPEN REPETITIEAVOND DUIVELANDS MANNENKOOR – 24 januari 2019

Donderdag 24 januari houdt het Duivelands Mannenkoor een open avond. Jongens en mannen zijn van harte welkom om een avondje kennis te maken en sfeer te proeven.

OOSTERLAND - “Dat had ik járen eerder moeten doen!” en “Jammer, nu moet ik weer 2 weken wachten tot de volgende repetitieavond!”, dit zijn uitdrukkingen die vaak gehoord worden. Vooral van jongens en mannen die een bezoekje aan een repetitieavond lang voor zich uit hebben geschoven, niet wetend hoe erg verknocht ze konden raken aan dit mannenkoor. En dat zijn doorgaans geen mannen die goed noten kunnen lezen of muzikaal zijn aangelegd. Dat is namelijk ook helemaal niet nodig. Het zingen op een mannenkoor is een aparte beleving. Mannen onder elkaar! We zingen psalmen, het eenvoudige geestelijk lied en vaderlandse liederen. Het is voor iedereen te doen ook voor u/jou.

Onder de enthousiaste leiding van onze dirigent Bram Bout en organist Stephan Folmer, zijn de repetities verre van saai. Dus zoekt u/jij een avond ontspanning? Dan is dit de kans. Het Duivelands mannenkoor nodigt u/jou van harte uit

Het koor repeteert doorgaans tweewekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Om 21.00 uur is er gelegenheid voor een bakje koffie of thee en kunnen sociale contacten worden aangehaald. We zingen in de kerkzaal van de Gereformeerde Gemeente te Oosterland (Sint Joosdijk 11).

Meer berichten