Foto:

Met korting naar het Concert Zuidwester Mannenkoor

Het Zuidwester Mannenkoor uit Sommelsdijk geeft op vrijdag 1 februari een concert in de Hervormde Kerk aan de Ring 1 in Burgh-Haamstede. Het concert begint om 20.00 uur. Het projectkoor staat onder leiding van Martin en Jos Mans, vader en zoon.

BURGH - HAAMSTEDE - Het betreft een herdenkingsconcert van de stormvloedramp op 1 februari 1953. Zangers van Goeree-Overflakke en uit de hele zuidwesthoek nemen deel aan dit ludieke project. Centraal in het repertoire staat het water waarmee de worsteling sinds de ramp gevoeld wordt. Liederen als ‘De Storm en Ruwe Stormen’ komen aan bod. Maar ook het Flakkeese volkslied vertelt hoe het water altijd een rol heeft gespeeld in de geschiedenis. Het indrukwekkende werk ‘Luctor et Emergo’ dat Martin Mans heeft bewerkt voor mannenkoor, vertolkt de typerende worsteling. Ander onderdeel van het programma zijn vaderlandse liederen. Het is indrukwekkend hoe in enkele repetities een hoog niveau bereikt is. De entree is 15 euro. Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij VVV-Zierikzee aan de Nieuwe Haven 7.

Korting

Lezers van Ons Eiland Schouwen-Duiveland krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van 5 euro en betalen 10 euro in plaats van 15 euro. Maximaal twee personen per per artikel. Reserveren kan via www.martinmans.nl, hier geldt de actiecode: OESD12.

Meer berichten