Foto: Theo van Sambeek

De mooiste foto van Zeeland!

SGPJ Zeeland lanceerde afgelopen week een fotowedstrijd. In de maanden februari en maart kunnen alle inwoners van Zeeland meedoen aan de fotowedstrijd ‘De mooiste foto van Zeeland’. Deelnemers aan deze wedstrijd kunnen hun mooiste foto van Zeeland opsturen naar SGPJ Zeeland. De winnaar ontvangt zijn of haar foto op canvas.

“Zeeland is een unieke provincie met veel verschillende bezienswaardigheden en een karakteristiek landschap”, aldus Gerard van de Wege, een van de initiatiefnemers van deze fotowedstrijd. “En wat is er mooier dan dit vast te leggen met de fotocamera? Zeker nu de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap eraan komen, is het goed om te laten zien dat we trots zijn op onze provincie. Daarom schrijven wij een heuse fotowedstrijd uit! Of het nu een foto van de Deltawerken, de Zeeuwse stranden of van een van de mooie Zeeuwse dorpjes of steden is: alle Zeeuwen kunnen hun mooiste foto van Zeeland insturen. Wij zijn erg benieuwd naar de inzendingen!”

Iedereen kan een zelfgemaakte foto per mail insturen naar fotowedstrijdsgpjr@outlook.com. De wedstrijd loopt van 1 februari tot en met 15 maart. De precieze spelregels zijn te vinden op de Facebookpagina ‘SGPJ Zeeland’. Daar worden ook de ingezonden foto’s geüpload. Dit is niet zonder reden: de foto met de meeste likes wordt ook afgedrukt op canvas. 17 maart wordt door een jury een winnaar aangewezen. Ook wordt dan bepaald wie de winnaar van de publieksprijs is.

Meer berichten