Het is de lach en de traan in de Mexicaanse muziek die Linssen zo aanspreekt. Joris Linssen & Caramba spelen op zaterdag 6 april in Dorpshuis Renesse. FOTO: Corbino
Het is de lach en de traan in de Mexicaanse muziek die Linssen zo aanspreekt. Joris Linssen & Caramba spelen op zaterdag 6 april in Dorpshuis Renesse. FOTO: Corbino (Foto: )

Joris Linssen met Raken en geraakt worden

“Raken en geraakt worden staat centraal in mijn leven en werk” en “Het is de lach en de traan in de Mexicaanse muziek die mij zo aanspreekt”, zegt tv-presentator en zanger Joris Linssen. De titel van zijn nieuwe theaterconcert luidt niet voor niets: “Raak!” Het is de zesde avondvullende theatervoorstelling van zijn Nederlandstalige band met Mexicaanse peper, Joris Linssen & Caramba.

RENESSE - Laat je verrassen door het enthousiasme van zanger/tv-presentator Joris Linssen en zijn muzikale vrienden. Al meer dan tien jaar zetten ze elke theaterzaal op zijn kop. Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Een theaterconcert vol interactie, energie en ontroering. Recht in het hart: RAAK!
‘Zoveel enthousiasme, gevoeligheid en muzikaliteit. Dit blijft nog lang bij me.’
‘Deze avond zal ik niet vlug vergeten, maar als een parel in mijn hart bewaren.’

Zaterdag 6 april, 20.15 uur, Dorpshuis Renesse. www.theatersaanzee.com

Meer berichten