Foto: bibliotheek

De Bibliotheek helpt bij belastingaangifte

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte via de computer? Een expert die met u meekijkt? Of heeft u een vraag? Dan kunt u terecht in de Bibliotheek Oosterschelde. Samen met diverse partners biedt de Bibliotheek gratis bijeenkomsten ter ondersteuning van de digitale aangifte voor 2018.

Voor wie hulp nodig heeft bij computer- en internetgebruik, biedt de Bibliotheek cursussen aan: Leer hoe je de belastingaangifte kunt verwerken.
Wilt u beter leren omgaan met de computer, internet en sites van de overheid? Volg dan de cursus Klik&Tik of Digisterker. Vraag naar de mogelijkheden bij de Bibliotheek.

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek Oosterschelde gratis beveiligd computer- en internet- en printgebruik. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is gratis en voor iedereen, ook als je geen lid van de Bibliotheek bent. De ingevulde aangifte kan gratis worden geprint. Bibliotheekmedewerkers kunnen algemene hulp verlenen bij problemen, bijvoorbeeld als de computer niet goed werkt. Medewerkers vullen de aangifte niet in.

Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekoosterschelde.nl/belasting

Meer berichten