Albert Heijn is weer open

Albert Heijn Market Plaza in Burgh Haamstede is weer open. Na een ingrijpende verbouwing heropenden vandaag, woensdag 13 maart, de wethouders Van Burg en Joppe de winkel van ondernemer Roberto van Veldhuizen. De Albert Heijn is aanzienlijk vergroot, tot zon 1.800 m2, en is hiermee de grootste supermarkt in de omgeving. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klare maaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Grote beeldschermen door de hele winkel bieden inspiratie met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Ook gaat het afrekenen nu sneller met zelfscankassas.

Gelijk met de Albert Heijn openden ook de vernieuwde Etos en Gall Gal van Market Plaza. Roberto van Veldhuizen is trots. Onze winkels zijn prachtig geworden. De eerste reacties van klanten zijn zeer positief. Tot en met 6 april geven alle winkels van Market Plaza bij besteding van 10 euro een lot weg. Daarmee maakt de klant elke dag kans op een hoofdprijs. Als jij die dag wint dan krijgen de bewoners van jouw straat ook een leuke prijs!

Bij binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Opvallende vernieuwing is dry misting, een fijne verneveling van water waardoor alles langer vers blijft. Ook kun je voortaan makkelijker kiezen voor vers, gezond en lekker eten met bijvoorbeeld een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Iets verderop vind je heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten en taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel hebben klanten keuze uit een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere heerlijke borrelhapjes. Grillproducten zoals spareribs, kip en gehaktballen kunnen ook warm mee naar huis worden genomen. Medewerkers staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en verrassende borrelplanken. Albert Heijn Market Plaza heeft een uitgebreid aanbod van streekproducten, met onder andere het vlees van Vleesboerderij Koot, de mosselen van Neeltje Jans en zacht fruit van telers uit de buurt.

Alles binnen in de Albert Heijn is met respect voor het milieu verbouwd. De winkel heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. We hebben nog meer interessante nieuwe technische snufjes. Er is nu ook zelfscan, vertelt Roberto van Veldhuizen. Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de ScanGo-kassa. In het toeristenseizoen is het in onze winkel altijd druk. Maar voortaan zijn de lange wachtrijen voor de kassa verleden tijd!

De metamorfose van de Albert Heijn in Burgh Haamstede maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. Robert van Veldhuizen: Met onze hypermoderne winkel lopen we binnen Albert Heijn voorop. Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Klanten missen bovendien nooit meer een aanbieding met onze vernieuwde Bonusstraat en meer dan 1.000 Prijsfavorieten. In onze Albert Heijn is altijd iets nieuws te ontdekken. Voor iedereen. En elke dag.

Albert Heijn Market Plaza aan de Burghseweg 73 in Burgh Haamstede is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 22:00 uur, zondag van 10:00 tot 20:00 uur.

Meer berichten